Kadett Coupe 1,9 GT/E


 

Coupen tarina alkaa  vuodesta -76 mutta esittelen tässä nyt auton tämänhetkisen tilanteen lyhyelti. Kilpa-autourastaan johtuen on auto kokenut muutamia kolhujakin matkan varrella, ja opeleita tuntevat varmaan huomasivatkin jo eka kuvasta että siinähän on 79 valot/keula.. Ja niin onkin, kunnon kaadon seurauksena autoon on vaihdettu aiemmassa vaiheessa kokonaan uusi kori. Ja samoihin aikoihin kori on rakennettu sen verran hyvin ettei siihen ruostetta suuremmissa määrin ole päässyt kertymään. Sisältä auto on kokenut uudistuksen lähinnä penkkien muodossa, muuten se noudattaa samaa seiskyt luvun linjaa.

 

Tekniikkapuolelta mainittakoon että autohan on aina ollut varustettu GM:n isolla lukolla ja tällä hetkellä välityksenä toimii 4,75. Ensi kesänä (2001) alla pyörii jo 5,28 välitys. Vaihteistona toimii tihevälitteinen Quaife nelivaihteinen suoravetolaatikko ja alla autossa pyörivät 16 tuumaiset vanteet. Ja ohjaus on tietysti nopeavälitteinen malli.

Moottorina toimii 1,9 lohkoon perustuva kisakone jossa juuri nyt on paikoillaan ruiskujen tilalta kaasuttimet.( kts.Tune up)

om.Reijo I


 

Paluu